Vi forlenger frys perioden på ubestemt tid. Det er dessverre lite konkret informasjon fra regjeringen når det gjelder personlig trening og gruppetimer. Vi håper det går bra med alle i disse tider og ser frem til å møte alle igjen når situasjonen roer seg litt.

Vi kommer til å holde alle løpende oppdatert med en gang vi har mer informasjon.

Mvh
Sondre Eriksen
Helhetsgården Treningssenter

Timebeskrivelser

IMG_20190406_181340_edited_edited.jpg

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga har fokus på styrke, øke bevegeligheten og aerobisk aktivitet (kondisjon). Timen er av moderat intensitet og kan tilpasses alle nivåer. 

60 min

Stabilitet Ball og Stretching Band

Stabilitet, Balanse & Koordinasjon

en sirkelbasert time med forkus på kjernemuskulatur og stabiliseringsmuskulatur. Her blir du sterk i hele kroppen. Treningen er skånsom, funksjonell og passer for de fleste. Øvelser kan ha flere variasjoner, slik at de kan passe for hver enkelt deltaker.

55 min

Sunn eldre mann

60+

Trening for deg over 60. Enkelt, gøy og fokus på god helse. Regelmessig aktivitet er en viktig kilde til god helse og livskvalitet i hverdagen. Det er aldri for sent å begynne med kondisjons- og styrketrening. Forskning viser at trening kan bremse den biologiske aldringen, og tilsier at helsegevinsten ofte er større for eldre enn for yngre! 60+ har fokus på mobilitet, stabilitet og styrketrening. Våre trenere har solid erfaring og kompetanse og vil trygge deg til en meningsfylt og mer energisk hverdag.

55 min

86469107_535779950402059_483312694300193

Soma Move

SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er atletisk og samtidig myk. Du jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. På denne timen går vi gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønster som utfordrer bevegelighet, stabilitet og styrke. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på denne timen og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet. Timen er noe yogainspirert men du trenger ingen erfaring fra yoga for å delta. Bli med på en annerledes treningsform, bli med på SOMA MOVE!

45 min

Barn ' s Pose

Yin Yoga

Yin yoga har et stort fokus på pust og fleksibilitet. Disse yogatimene har et mye roligere tempo enn andre yogatimer og innebærer å holde positurer i flere minutter for å oppnå fleksibilitet og ro i kroppen. Perfekt time for å stresse ned og samtidig utfordre kroppen om man ønsker det. 

1 t og 15 min

Førstegangs tjeneste

Farmfit

Farmfit er bootcampinspirert trening. En funksjonell treningsform som stammer fra det amerikanske militæret. Dette er utradisjonell trening som utføres både inne og ute på Helhetsgården avhenging av vær og vind. Vi garanterer gøy, leken, tøff og utfordrende trening med fokus på kondisjon, styrke, balanse osv. økten inneholder ofte intervall basert styrketrening som er god, supplerende og viktig trening for de som driver kondisjons idretter som løp, ski og sykkel. Vi søker deg som vil ha det en litt alternativ treningsøkt samt ønsker en utfordring.

55 min

CrossFit Utstyr

kondisjon / Styrke

Økten vil bestå av ca 50% med kondisjonstrening og 50% styrketrening med fokus på å styrke de store muskelgruppene. Det vil gå mye i intervalltrening, fartsleker og tung sirkeltrening. Dette vil gi helsefordeler som mindre fettprosent, økt forbrenning, økt muskelmasse og et sunt hjerte!

55 min

trening

HIIT

HIIT står for "High Intensity Intervall training / høy intensitets intervall trening". Her vil man gjøre mange forskjellige fysisk krevende øvelser etter hverandre eller gjøre en krevende øvelse over lengre tid. Dette for å stimulere kondisjon, eksplosivitet og utholdenhet.

Dette er en tyngre økt, men har en mindre varighet. Effektiv trening.

10-25 min

meditere

Helhetsyoga

Helhetsyoga fokuserer på kroppen i sin helhet, og med det dens holdning, fleksibilitet og balanse. Helhetsyoga er både aktiv (bevegelse og en passiv (strekk og avspenning. Den aktive delen kan inneholde noen utfordrende øvelser, men instruktøren kan alltids modifisere stillingen til enhver kropp.

55 min

Sirkeltrening

Treningen er behandlende og skadeforebyggende for muskel og skjelettplager. Enkelt, gøy og vanvittig bra trening. Sirkeltrening har stor variasjon og hjelper både for å bygge opp muskulatur og det kardiovaskulære systemet (hjerte og lunger).

55 min

Fitness

Egentrening m/veiledning

Alle medlemmer vil ha tilgang til å trene på egenhånd i visse perioder hver ukedag. Når det er egentrening m/veiledning vil det også være en instruktør i rommet slik at man kan spørre om hjelp til hvordan man utfører øvelser eller eventuelt noen tips om hvilke øvelser som kan være smart å inkludere.

55 min

 
 

Egentrening

 

Alle medlemmer vil ha tilgang til å trene på egenhånd i visse perioder hver ukedag. Se timeplan for mer informasjon om når disse tidene er. Trenings-planer er tilgjengelige for de som ønsker noe å forholde seg til. 

Bli med på vår mail liste! (ikke nødvendig om man allerede er medlem)